2010. szeptember 29., szerda

Twilight Saga: megvan Irina és talán Renesmee

Nagy nap ez a mai a twilighterek számára! Úgy látszik, kiderült, ki lesz a sorozat két új szereplője Irina és Renesmee szerepében.

Twilight Saga: megvan Irina és talán Renesmee

Nagy nap a mai a Twilight-rajongóknak. Most már hivatalosan is új színésszel bővül a The Twilight Saga: Breaking Dawn (Hajnalhasadás)stábja, hiszen megvan a színésznő, aki Irinát fogja alakítani. Maggie Gracesikerét a Lost című sorozat hozta meg, ahol Ian Somerhalder testvérét alakította, de szerepelt már Liam Neeson oldalán a Taken (Elrabolva) című filmben is.

Majd az EW.com megtudta, hogy a 10 éves Mackenzie Foy (FlashForward) egy hajszálnyira van attól, hogy aláírjon Renesmee szerepére, Edward ésBella félig vámpír, félig ember gyermekéére, aki az utolsó könyv, aBreaking Dawn egyik központi szereplője.

Az még nem világos, hogy a pöttöm színésznő, aki eddig az egy évadot megélt sorozatban, a FlashForwardban és a Til Deathben szerepelt, a karakter teljes életkorát felölelve (17 évesnek megfelelő korig) fogja-e alakítani Renesmee-t. A források arra engednek következtetni, hogy aBreaking Dawn-filmek rendezője, Bill Condon hasonló digitális effekteket fog majd alkalmazni, mint David Fincher a Benjamin Button különös életecímű filmben, ami azt jelentené, hogy Foy arcát digitálisan egy fiatalabb gyerek arcára helyeznék át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók