2010. december 16., csütörtök

Izgi mintás leggings-ek - ha unod a hétköznapi megoldásokat

A leggings-ek manapság a virágkorukat élik, és az egyszínű darabok mellett sorra jelennek meg a mintásabbnál mintásabb kreálmányok.

Nagyon sokan a leggings-eket nadrágként hordják, ám a sima fekete vagy fehér darabok néha olyan hatást keltenek, mintha a viselőjük éppen a konditerembe készülne. Ennek elkerülésére itt a megoldás!

Biztosan ti is rengeteg csajon láttatok már érdekesebbnél érdekesebb mintázatú leggings-eket; íme néhány, szerintünk nagyon kúl viselet.

Farmer

Ilyet sokszor látni az utcán, szerintünk nagyon hasznos darab. A skinny jeans-ekbők gyakran nagyon nehéz megtalálni a tökéletes méretet, ám egy leggingsnél nem kell azon aggódni, hogy túl szűk vagy túl bő lesz.


Csontváz

Hát, az utcára nem biztos, hogy kimennénk benne, de egy Halloween bulira tökéletes lenne.

Villám

Ő is elég merész darab, de egy partira simán jó lehet egy hozzá illő felsővel és egy tűsarkúval. Neonfényben nagyon vad lehet.

Térkép

A földrajz szerelmeseinek alap, de azoknak sem utolsó, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Újság

Ebből be kellene szereznünk párat a szerkesztőségbe... Egyébként pedig egyszerű fekete felsővel és kiegészítőkkel nagyon figyelemfelkeltő darab. A sok szöveg még jobban felhívja a figyelmet a lábakra - jó kifogás a pasiknak, hogy nem is a fenekedet nézték, csak el akarták olvasni az újságot...

Helvetica

A számítógép-őrülteknek és a nyomdászoknak jól jöhet ez a leggings. Meg azoknak is, akik ki akarnak tűnni a tömegből, de mégsem annyira, hogy fel merjék venni az újságos megoldást.

A karácsonyi partikat nagyon fel lehetne dobni ezekkel a leggings-ekkel. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Ha szükségetek van néhány jó ötletre, hogyan rázzátok fel az ünnepi hangulatot, a vadiúj IM őrült decemberi divatanyagából is elleshettek néhány remek tippet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók