2010. július 29., csütörtök

Cheryl visszatért!

Mint azt tudjátok, alig egy hónappal ezelőtt Cherylnél maláriát diagnosztizálták, az életéért küzdött. Tegnap azonban úgy döntött, hogy nem magának készíti el napi kávéadagját, hanem beül az autójába, és ellátogat egy közeli Starbucksba - nagy örömet okozva ezzel rajongóinak, és a paparazziknak is.

Cheryl visszatért!

Kórházba kerülése óta először készültek róla fényképek, amelyeken jól látszik: Cheryl még eléggé elgyötört, de mosolyával jelzi, hogy már sokkal jobban van.

Az X Factor zsűritagja még mindig lábadozik, próbálja visszanyerni erejét a maláriával vívott harc után, de tegnap 15 percre elhagyta Surrey-i otthonát, hogy sofőrével az oldalán elfogyasszon egy finom kávét a közeli Starbucksban. A képek tanúsága szerint nem próbált "csillogni" a vakuk kedvéért. Egy egyszerű farmer, bő, fehér pulcsi, papucs kombinációt viselt, ezzel is bizonyítva: nem más, mint a többi ember. Látszott rajta, hogy azért lépett ki végre otthonából, mert a majdnem egy hónapig tartó ágynyugalom után egy kis friss levegőre vágyott. Sofőrjével az oldalán besétált a kávézóba, megvette, amit szeretett volna, pár rajongóval fotózkodott, majd kedves mosollyal az arcán kisétált, hogy hazaindulhasson.

A képeken az is jól látszik, hogy Cherylnek sikerült felszednie pár kilót az otthon töltött idő alatt, édesanyja főztje, és a hamburgerek tömkelege megtette hatását, és Chez kezdi visszanyerni tavalyi, a "Fight for this Love" klipjében látott régi alakját.

Szemtanúk szerint az énekesnő élvezte, hogy beszélgethetett, és fotózkodhatott rajongóival több, mint egy hónap kihagyása után. Ennek ellenére Cheryl sajtósa tegnap este közzétette azt az információt, hogy az énekesnő még pár hétig biztosan nem kezd el dolgozni, hiszen a legfontosabb, hogy minél jobban helyrejöjjön, és formába lendüljön. Valamint azt is elmondták, hogy egyáltalán nem igaz, hogy Cheryl attól tartana, hogy Nicole Scherzinger teljesen kitúrná Őt az X Factorból. Úgy tervezi, hogy a szülési szabadáságt töltő Dannii Minogueval egy időben tér vissza.
Tehát a pletyka, miszerint Cheryl pénteken már visszatér valóban kacsának bizonyult, az interjú tényét viszont senki nem cáfolta meg.

Kezelő orvosai a képeket látva csak annyit mondtak: "Cheryl nagyszerűen halad a gyógyulás útján. Ugyan még mindig elgyötört, fáradt, és sovány de a malária nagyon komoly betegség."

Simon Cowell viszont még mindig aggódik kolléganője, és közeli barátja miatt, állítólag olyannyira, hogy egy teljes listát adott Neki arról, hogy miket kell kihagynia az életéből. A legfontosabb Simon szerint, hogy "Derek Hough hagyja levegőt venni Cherylt." A producer szerint ugyanis, a "Parachute" klipjének forgatás óta a fiatal táncos folyamatosan az énekesnő nyakán lóg, és ez nem tesz jót Neki. Állítása szerint "Derek tönkreteszi Chezt", mivel a srác nincs túl jó lelki állapotban, és Cheryl nem meri elküldeni. A sztárproducer azt is hozzátette, hogy "Cherylnek a jövőben hagynia kell, hogy a barátai segítsenek Neki, nem vészelhet át mindent egyedül."

Hála Istennek, úgy tűnik Cheryl nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal, arra koncentrál, hogy teljesen felépüljön és visszanyerje régi, jól megszokott formáját. Mi csak drukkolni tudunk, és a képeket látva kicsit meg is nyugodhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók