2010. július 11., vasárnap

Lindsay 23 napot kapott

Lindsay Lohant a héten három hónap börtönre ítélte a bíróság, de a botrányhős megúszta a büntetést. A seriff szerint ugyanis Lohan csak töredékét fogja leülni a kiszabott három hónapnak, mivel a börtönök zsúfoltak, és a megfelelő magaviseletű női rabok büntetését általában negyedelik.

Lindsay 23 napot kapott

Ahogy már a napokban beszámoltunk róla, Lindsay Lohan-t 90 napos börtönre, további 90 napos drog- és alkoholrehabilitációs programra kötelezte a Los Angeles-i bíróság, mivel megszegte a 2007-es részeg vezetésért kiszabott próbaidő előírásait.

A színésznő sírásban tört ki az ítélethirdetés után, a bírónő tulajdonképp még elnéző is volt, például nem fogadta el az alkoholfogyasztás bizonyítékaként – tehát a próbaidő megsértéseként – amikor Lohan alkoholmonitora pont az MTV Movie Awards afterpartyján ment tönkre.

Lohannek július 20-án kell bevonulnia a Lynnwood-i Területi Fegyintézetbe, ahol 2007-ben már letöltötte 84 perces büntetését. A seriff elmondása szerint távol fogják tartani a többi börtönlakótól, hogy mindenki biztonságban legyen, a büntetését negyedelni fogják, mivel jó magaviselet esetén előbb szabadulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók