2010. november 6., szombat

Sharpay Evans visszatér

Sharpay és kutyája New Yorkba utaznak, hogy Miss Evans valóra váltsa álmait a Broadwayen, de a dolgok egy idő után Sharpay számára nem várt fordulatot hoznak.

Sharpay Evans visszatér

Ashley Tisdale mostanság nem unatkozik, ugyanis idén összel megkapta az egyik főszerepet az USA-ban már most nagy sikerrel futó Hellcats című sorozatban, de ha ez még nem lenne elég, jövőre jelenik meg a High School Musical 4. része Sharpay's Fabulous Adventure névvel.

Egyelőre csak a forgatások zajlanak, de már megtekinthetünk pár videót is a filmből, amely ez esetben csak Sharpayről és kutyájáról fog szólni, így a többi HSM-szereplőt nem láthatjuk majd a képernyőn. Ám hogy még izgalmasabb legyen, új szereplők is felbukkannak a láthatáron.

Ez lenne az első Sneak Peak:

Rövid ismertető

Sharpay Evans lehetőséget kap, hogy teljesítse élete álmát a Broadwayen. A fordulat akkor következik be, amikor egy tehetségkutató meglátja őt és kutyáját, Boit egy jótékonysági gálán. Hogy valóban teljesíteni tudja álmát, New Yorkba költözik, és persze kutyáját sem hagyja otthon. A színházról kiderül, hogy épp egy verseny zajlik, de az semmi jót nem tartogat Sharpaynek, különösen akkor, amikor feltűnik egy vetélytárs, aki egy igazi Broadway-csillag. Manhattanbe jött a So You Think You’re America’s Most Talented Performing Idol nyerteseként. Az élet a nagyvárosban rengeteg meglepetést tartogat, de a legnagyobb sokk, ami Sharpayt éri az az, hogy a szerep, melyre jelentkezett, nem is neki íródott, hanem a kutyájának. Hamar túltesz ezen, és elhatározza, hogy az ő kutyája bizony világsztár lesz. New Yorkban Sharpay találkozik egy fiúval, akit Callnak hívnak. Ő egy filmes iskolai tanuló, aki meglátja benne a tehetséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók