2010. november 3., szerda

Tisztázták a Breaking Dawn-pletykákat

Sok-sok pletyka került már napvilágra a Breaking Dawn című Twilight-filmmel kapcsolatban. Most mindent tisztáztak hivatalosan is.

Tisztázták a Breaking Dawn-pletykákat

A FoForks oldalára felkerült egy nyilatkozat, amiben tisztázzák a Twilight sorozat negyedik részével kapcsolatos pletykákat. A Breaking Dawn bejelentése óta sok-sok olyan dolog került fel az internetre rajongók által, amik nem éppen a valóságot igazolják. Itt olvashatók az eredetiek:

Stephenie Meyer Brazíliába érkezik Kristennel és Roberttel azzal a céllal, hogy végigkísérjék a felvételeket. Igen, ő a szerzője, teremtője mindennek, és jelen kell lennie a film munkálataikor mint a film producerének.

– Az információ arról, hogy Taylor jön, 99.9% biztonsággal állítható, hogy csak spekuláció, ugyanúgy, mint Mackenzie Foy esetében. Csak Rob, Kris, Sebastião Lemos és Carolina Virgüez azok, akiknek szereplőként jelen kell lenniük a film forgatásán.

– A berendezéseket bérelték a film forgatásának idejére São Paulóból. A bérleti díjak, kiadások és berendezések a becslések szerint elérik a körülbelül egymillió dolláros értéket. A helikopterek általi légi filmezés három különböző szigeten történik. Ami Lapa az a hely, ahova az infók beérkeznek, ahonnan mi is folyamatosan értesülünk.

– A szereplők luxusszállodákban telepednek meg. Egy biztonsági cég lett felbérelve a személyzet és a szereplők biztonságának garantálására a forgatás teljes időtartamára. Mindenféle intézkedést bevetnek, a szállodák előtt páncélozott autók is állnak.

– Kaure, Isle Esme lánya lesz az, aki elsőként fogja megtudni, hogy Bella állapotos. Őt Carolina Virgüez alakítja, aki számos jelölést és díjat kapott mint Kolumbia legjobb színésznője.

– Nem négy és fél hónapos lesz a forgatás. Vannak olyanok, akiknek a csapat előtt kell beérkezniük előkészíteni a terepet. Valószínűleg november 3-án lesz egy közös találkozó, ahol minden fontos dolgot átbeszélnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók