2010. október 4., hétfő

Milánó Fashion Week: ókori görögök és jó kis bőrszerkók a kifutón

Gucci, Alberta Ferretti, Versace, az Etro, a Marni és a Fendi...csak, hogy pár kedvenc nevet említsünk. Magával ragadó kollekciók ... bár kihagyható lenne a tél, és rögtön a tavasz nézne vissza ránk!

London és New York után Milánó fogadta tárt karokkal a nagy nevű tervezőket. Milánót sokkal jobban szeretjük, mint Londont: valahogy mindig szexisebb és színesebb a felhozatal. A teljesség igénye nélkül tudunk csak nyilatkozni, de a kedvenceinket mindenképpen megmutatjuk nektek.


Versace – görög vonalak

Kép: Europress

Donatella, mint mindig, most is vibráló, szexi nyarat ígér. Szigorú, milliméter pontos geometriai vonalak váltják egymást az ókori görögökre jellemző stíluselemekkel. Az egyszínű és minimalista ruhát ő is neon színekkel dobja fel, akárcsak a Burberry tette ezt Londonban.

D&G – flower power

Kép: Europress


Domenico és Stefano legújabb kollekciója maga a mesés nyári rét: virágok itt, virágok ott, szinte érzed a tavasz illatát. Ha már végképp úgy érzed, vidéki nagyanyád kertjében üldögélsz, húzd magadra a helyes kis piros-fehér kockás abroszt is – a D&G-nek tetszeni fog! :)

Gucci - glamouros

Kép: Europress

Pazar kollekciót alkotott Frida Giannini, nem győzünk gyönyörködni benne. Erős, nagyon hangsúlyos szetteket láthattunk. Az a jó a Gucci kollekciójában, hogy mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetszőt. Voltak rockosabb darabok, ahogy színes, vidám outfitek is, de a dívák is könnyen választhatnak maguknak trendi darabokat. Az arany övek és a felsők szabásvonala itt is hozott egy kis ókori görög feelinget, de a bőrszerkók is nagyon kívánatos darabok voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók