2010. augusztus 6., péntek

Katy nem elég vékony?

Katy Perry nagyon jó alkatú és szép modell. Ám az énekesnő hiába tesz meg mindent, a fotósok szerint Katy nem elég vékony. Vajon csak ők akarják túl vékonnyá tenni?

Katy nem elég vékony?

Katy Perry sokat jár edzőtermekbe, hogy energikus legyen. Ám amikor fotózásra kerül sor, jön a huppanó. A fotósok szerint ugyanis ez nem áll jól az énekesnőnek. Katy nem mutathatja meg a képein az edzés eredményét. Hiába jár konditermekbe, hogy formában tartsa magát, nem láthatjuk a képein.

A Rolling Stone magazin készített vele fotókat, ahol igencsak sok változtatást tett rajtuk. A California Gurls című klipben is ennek a rovatnak vetkőzött. Itt is elég sok változtatást hajtottak végre képein. A fotókon Katy kezét egy anorexiás nő karjaival helyettesítették. Az arcát is teljesen átformálták. A lábait és a hasát is retusálták, alakították, így az énekesnő vékonyabb lett, mint valaha. A magazin szerint csakis pálcika vastagságú kéz az elfogadott Perrynél.

Bár az éneksenő folyamatosan koncertezik, soha nem hagyná ki az edzést a személyi edzőjével, Harley Pasterrel. Az edző így nyilatkozott Katyről: „Az a célja, hogy mindig elképesztően jól nézzen ki. Mindenhez formában akar lenni, esküvő, klipek, turné, stb. Olyan gyakran jár edzeni, ahogy csak teheti, elfoglalt nő, de heti öt alkalomnál nem adja alább.”

Perry sosem akart nagyon vékonynak látszani, ő inkább ilyen „pin up-stílusú” lány, szép, kerek arccal. Bár emellett szeret modellkedni is, mivel ő tudja, hogy nincs rossz alakja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók