2010. augusztus 6., péntek

Miley komoly bajban lehet

Mileynak agyára ment a sok party, és az utóbbi időben egyre több botrányba keveredik.

Miley komoly bajban lehet

Miley már nagyon régen kijelentette, hogy elege van a Hannah Montanaból, és elmegy kipihenni magát. Ehhez képest előállt a Can't Be Tameddel és azóta minden a feje tetejére állt. Stílusváltásával igazi nővé érett, és mindent megmutat. Emiatt sok rajongója elpártolt tőle. Sokan Lady Gaga olcsó másolatának tarják, és Perez Hilton is csípős megjegyzéseket tett rá.

Kedvesének és barátainak kellet volna megvigasztalniuk, de ez nem így történt. Liam Hemsworthot már többször is kiakasztotta, legutoljára azzal a kijelentésével, hogy „Zac Efron mindig a szívem csücske lesz. Ha nem lenne barátom, akkor biztosan lenne róla egy poszter a falamon, hogy álmodozhassak róla!”
Liam ettől annyira kiakadt, hogy még az is megfordult a fejében, visszaköltözik Ausztráliába. Miley azóta harcol érte, és így szent a béke.

Barátai is elpártoltak tőle, még legjobb barátnője is, Ashley Tisdale, amikor Miley féltestvére, Trace kijelentette, hogy Ashley a legrosszabb ember, akit ismer. Ashley nagyon megsértődött azon, hogy Miley nem állt ki mellette.

Miley most minden bizonnyal kapkod össze-vissza, mert most nem számíthat másra, csak önmagára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók