2010. augusztus 28., szombat

Sztárok és kutyák

Dögönyöznivalóan édesek! Most kiderül, miért bolondul négylábú kedvencéért néhány fiatal sztár.

Sztárok és kutyák

Ashley Tisdale

Leáldozóban van Ashley csillaga? Lassan kezdhet aggódni! Máltai pincsi–uszkár-keverék kutyáját, Mauit ugyanis egyre többen kedvelik, már saját rajongói oldala is van a neten.
Ashley sportosan fogja fel a dolgot: „Amíg Maui nem cseni el tőlem a filmszerepeket, és nem előz meg a slágerlistákon, addig minden oké!”

Miley Cyrus

Kutya, macska, ló – a Cyrus-klán imádja az állatokat. Miley szíve főként Bunnyért, a máltai pincsiért dobog hevesen, őt mindenhová magával viszi. De Bunny nem mindig viselkedik jól: 2008 áprilisában elszökött, csak hosszas keresés után találták meg Malibu Beachen. Azóta Miley még jobban figyel kedvencére. „Soha nem vesztem szem elől!”

Selena Gomez

Selena meg van bolondulva Willie-ért, a négyéves csau–labrador-keverékért. Ő a legnagyobb négy kutyája közül (a többi kutyája neve: Fina, Wallace, Chip), és egyben a legkedvesebb számára. A szomszédoktól örökbe fogadott Willie nagyon aranyos, és megvédi a gazdiját a tolakodó rajongóktól.

Kellan Lutz

A New Moon vegavámpírja a valóságban nem enne állatokat, és igazi gondoskodó gazdi, aki rajong a kutyájáért. Kola nem túl kicsi, de nagyon aranyos, és imád mozogni, pont, mint a gazdája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók